Το παιχνίδι τρέφει τον ατελείωτο κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας και των νέων εμπειριών και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να επινοήσουν καταστάσεις, κάθε φορά διαφορετικές. Το Playroom συνδιάζει την τέχνη με το παιχνίδι, έχοντας στόχο τη μάθηση, μέσα από μία διασκεδαστική και δημιουργική διαδικασία.

Το Playroom επιλέγει να βρίσκεται κοντά στο παιδί, σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής του και το πάρτυ είναι σίγουρα μία από αυτές! Εμείς θα είμαστε εκεί, για να εκφραστούμε όλοι μαζί δημιουργικά, μέσα από το παιχνίδι και τη βιωματική εμπειρία. Δίνοντας στα παιδιά την ελευθερία που χρειάζονται ώστε να βρούν μέσα τους το πραγματικό ενδιαφέρον για την τέχνη, αλλά και στους γονείς το κίνητρο για να συνεργαστούν με τα παιδιά τους και να διασκεδάσουν δημιουργώντας, το Playroom πραγματοποιεί τα πιο διαφορετικά πάρτυ!

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα προγράμματα που ταιριάζουν σε εσάς και το παιδί σας και να τα προσαρμόσουμε μαζί στις ανάγκες του χώρου και των δυνατοτήτων σας. Συμβουλευτείτε τις ‘‘Οδηγίες Χρήσης’’ και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.